Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 3 april 2010

Semana santa


Paasontbijtje en eieren verven

Schildpad bij Aqua Windies

Water- en speldag bij Aqua Windies
De Semana Santa is begonnen, ofwel de paasvakantie. Op diabierna santo (goede vrijdag) is alles hier dicht. Vrijdagochtend hebben de kinderen eieren geverfd. Vandaag had Angelo een waterspeeldag bij Aqua Windies. Sandro heeft een weekje vrij om de laatste dingen op te hangen in huis. Ook is het bed van het gastenverblijf bezorgd. Beetje bij beetje begint het huis af te komen. Dit is ook de periode op Aruba dat het hard waait. Het wordt quarisma genoemd en duurt meestal van februari tot april. De harde passaatwind zorgt overigens wel voor heerlijke verkoeling. Vanuit het zonnige Aruba wensen wij iedereen in Nederland fijne paasdagen (bon pasco grandi).

1 opmerking:

  1. Hoi allemaal, jullie ook hele fijne paasdagen en geniet van een lekkere - en hopelijk door de wind verkoelende - vakantieweek! Wij genieten hier ook, heerlijk met onze familie! Groetjes Aukje, Jeroen, Luuk en Eelco

    BeantwoordenVerwijderen