Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 26 april 2010

Laura 4e plaats tennistoernooi en verjaardag Lucia
Palm Beach bij de High Rise Hotels


Toch maar een UV shirtje voor Angelo gekocht. Hier bouwt hij een weer een van zijn zandkastelen.


Angelo en Laura bij Radisson


Tuin bij Radisson hotel


Zonsondergang vanaf ons balkon thuis


Angelo speelt met zijn lego in de speelkamer thuis

Het was weer een heerlijk weekend. Vrijdag had Angelo afgesproken met Allessandro uit zijn klas. Op zich niets bijzonders, maar het was wel heel mooi om te zien hoe ze elkaars taal leerden. Angelo hoorde ik "bin akiknan" zeggen en Allessandro "kijk Angelo".

Zaterdag hebben we tussen de toeristen gezwommen bij Radison (high rise hotel). Dan heb je echt gevoel op vakantie te zijn, omdat je eerst door de mooie tuin van het hotel loopt langs de papegaaien en vervolgens langs het mooi aangelegde zwembad. Liggend aan het strand hoor je op de achtergrond muziek en de lekkere geur van eten. De kinderen wilden dan ook niet meer naar huis toen het tijd was om te gaan.

Tennistoernooi Laura (4e plaats)

Zondag was Lucia, mijn schoonmoeder, jarig. Ze werd 65 jaar. S ochtends belde ze op om te checken hoe laat we zouden komen, want ze was nog lang niet klaar (typisch Arubaans!). Maar ik zat nog met Laura en Angelo bij de Racketclub die ochtend, waar Laura een toernooitje had. Ze werd tot onze grote verrassing vierde en kreeg een medaille van George (spreek uit: Gorge op zijn Spaans).S Middags hebben we Lucia in het zonnetje gezet. Natuurlijk werden we weer verwend op allerlei lekkers, want mijn schoonmoeder kan ontzettend goed en lekker koken. Ze had bijvoorbeeld pompoen- en kokostaart gemaakt en Aros compoyo.

Om half 6 s middags kwam de rest van de kinderen pas. Arubaanse tijd dus. Brenda, de zus van Sandro die niet meer thuis woont, had ik al minstens 10 jaar niet gezien. Haar oudste dochter Lorena (22 jaar nu) was ook gekomen met haar baby van 10 maanden (!). En in juni krijgt ze al haar tweede (even snel gerekend of dit wel klopt!).

Verder begint het hier wat warmer te worden na de wat "frissere maanden december t/m februari". Met zo'n 34 graden overdag is het echt puffen nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten