Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 26 januari 2011

Minivakantie Curaçao dag 2 deel 3: lunchen bij Jaanchi'sBij een rit naar Westpunt mag zeker een bezoek aan Jaanchi's niet ontbreken. In vele reisboeken wordt zijn restaurant beschreven. Er is geen menukaart, maar Jaanchi zelf is de wandelende menukaart. Hij komt aan je tafel zitten (kies maar welke taal: ook Nederlands is geen probleem) en met de nodige grappen vertelt hij dan de gerechten die er zijn. Natuurlijk staat leguanensoep, gestoofd vlees, gebakken banaan en geitenvlees ook op het menu. Echt heerlijk Antilliaans eten. Ik heb in ieder geval gesmuld.

Terwijl je eet vliegen de suikerdiefjes (barika hel, spreek uit: gil) vrolijk langs. Op zondag is er live muziek en ze komen zelfs aan je tafel zingen. Kortom: hier moet je geweest zijn.

Er is alleen één minpuntje: de Antiliaan vindt het geen probleem om anderhalf tot twee uur op zijn eten te wachten. Die gaat gewoon domino spelen of kaarten. Dus als je haast hebt: trankilo, trankilo.......Geen opmerkingen:

Een reactie posten