Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 4 januari 2011

Parke National Arikok


Huis Tanki Leendert


Zelfde huis in Tanki Leendert, maar dan van binnen!

Zondag 2 januari zijn we met mama, Paul & de kinderen naar Arikok geweest (het nationale park van Aruba). Vanaf november wordt er een bescheiden toegangsprijs berekend, maar zoals ik al eerder op de weblog geschreven heb is het schitterend daar. We hebben eerst een wandeling gemaakt. Daarna omhoog gereden naar Cero Arikok. Van daaruit heb je een mooi uitzicht op Dos Playa en vader Piet (windmolenpark).Uitzicht Park Arikok


Cero Jamanota

Vervolgens lekker de duinen in bij Boca Prins en gegeten bij het gelijknamige lunchcafeetje aan de kust. Daarna de grotten in geweest (Fontein & Quadirikiri). Onderweg loslopende ezels tegengekomen en de frisse wind lekker in je gezicht. Kortom: een heerlijke dag. Maandag hebben we bezoek gehad van schoonouders, zwager en schoonzus in een gezellig vol huis, want op Aruba gaan er dan altijd meer mensen mee. En vandaag, woensdag, is het weer erg rustig in huis.


De kerstvakantie zit er op en de kinderen (moeilijk wakker te krijgen vanochtend) alweer naar school. Hier begint de school dus gewoon midden in de week. Wel fijn dat ze dan niet meteen de hele week hoeven, want na zo'n feestweek van kerst en oud op nieuw zijn ze behoorlijk moe. De kerstboom is - in strijd met de Arubaanse traditie deze niet eerder op te ruimen dan voor driekoningen - al het huis uit en alles is lekker fris voor mijn verjaardag die er aan komt. Wat er verder nog in het vooruitzicht zit: zaterdagavond is de fakkeloptocht er (voorbereiding carnaval Aruba!) en eind januari gaat Sandro voor een congres naar Curacao. Nog verder weg: we hebben geboekt voor Toscane, dus deze zomer wordt het 3 weken Nederland en 1 week Toscane (en voor Sandro 2 weken NL en 1 week Italië).


Duinen bij Boca Prins, park Arikok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten