Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 3 juni 2011

Aruba Water Park (Hooiberg)

Na mijn wekelijkse tennistraining (aanvang 8:00 uur al!), heb ik Angelo afgezet bij zijn vriendje Santiago, boodschappen gedaan en is Carienne hier thuis komen spelen met Laura. Nu de meiden lekker in het zwembad zitten, heb ik even tijd mijn weblog bij te werken.

De weken vliegen hier voorbij. Zo is er een schooldisco geweest, hebben we 1 feest en 1 verjaardag gehad en zijn we inmiddels in het bezit van de zo gewenste vaatwasser. Gisteren, hemelsvaartsdag, was Sandro vrij (geen dienst) en zijn we met z'n viertjes naar het nieuwe waterpark geweest. Dit op speciaal verzoek van Angelo. Die wilde al bij aankomst in 2009 op Aruba naar Morgan's island, dat helaas failliet is gegaan. Nu is er bij Hooiberg een nieuw waterpark met glijbanen geopend en dat hebben we dus gisteren getest.Het waterpark is in geen geval te vergelijken met die we kennen uit Europa, maar op de een of andere manier maakt dat hier niets uit. Met een altijd lekkere buiten- en watertemperatuur heb je al die luxe ook niet nodig. De glijbanen deden het, er waren ligbedjes en de kinderen hoor of zie je niet meer. Zelfs de snelste waterbaan weerhield Angelo er niet van alleen te gaan. Hij is een echte waterrat en nergens bang voor.

Onder de bezoekers waren ook de nodige Arubaanse kilootjes te bewonderen. Een ervan heb ik niets vermoedend op de foto gezet. Deze dame bleef later nog steken in een van de waterbanen. Wat wil je ook met zo'n massa vet.

3 opmerkingen:

 1. Even een vraagje, is dat waterpark pas net geopend? Wij zijn vorig jaar oktober geweest en hebben daar toen niets van gezien. Meteen nog een vraagje, jullie zijn ongetwijfeld ook al naar Palm island geweest, is dat een aanrader. Ik kwam via google op je blog. Zelf wonen wij sinds juli 2009 op Curacao. Met kerst komen we een paar dagen naar Aruba. groeten Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liesbeth,
  Geef me even je email adres, dan geef ik je alle info.
  Ayo, Carla (cefingal@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth,
  Geef me even je email adres, dan geef ik je alle info.
  Ayo, Carla (cefingal@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen