Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 22 juni 2011

Dia di tata 2011 (@ Bushiri Karting)

Zondagochtend, vaderdag, bij het ontbijt.

Vaderdagskado: bon om te gaan karten.

Zondag was het weer "Dia di tata", oftwel vaderdag. Natuurlijk hadden we de tafel gezellig gedekt en de kinderen hadden weer het nodige geknutseld voor papa. Topper was het kado in de vorm van een tegoedbon om lekker te gaan karten.Even gooide de regen roet in het eten, maar einde van de ochtend konden we dan toch nog gaan en was de hemel weer strakblauw. Na enige twijfel besloot ook Laura mee te gaan rijden en was iedereen in "race-stemming".

Wachten totdat we aan de beurt zijn.


Daarna 's middags nog even lekker een uurtje naar Eagle Beach geweest en in de namiddag langs bij mijn schoonpa. Want op Aruba ga je zeker langs je (schoon)vader met vaderdag. Natuurlijk weer veel eten daar en s avonds lagen we dan ook moe, maar voldaan, in bed.

Natuurlijk wel eerst een helm op.

Angelo wijst enthousiast en heeft er duidelijk zin in.

Inmiddels loopt het schooljaar bijna op zijn einde en is met name Laura erg bezig met de komende vakantie naar Nederland. Ze kan haast niet wachten totdat het zover is. Op school wordt niet veel meer gedaan. Sinds een paar dagen geen huiswerk meer (pff, scheelt een hoop tijd) en er wordt elke dag wel iets leuks gedaan (film op school, uitstapjes, waterdag, etc). En 2 hele goede schoolresultaten: Angelo heeft wederom een AVI niveau erbij gehaald en is van AVI 4 naar AVI 5 gegaan. Hij mag nu gaan oefenen in AVI 6 boeken. Hij moet AVI 1 of 2 hebben eind dit jaar, maar zit hier dus al flink boven. En ook zijn we trots op Laura, want zij heeft maar liefst een 9.6 gehaald voor haar project over borst- en standbeelden op Aruba. Een schitterend werkstuk is het geworden. Wel blijven we aandacht houden voor het rekenen, wat net kantje boord is gebleven.


Klaar voor de start, af!

Nog een kleine 2 weken en we zullen veel van jullie weer zien. Ons verblijf is kort en we hopen er daarom extra van te kunnen genieten. So, let's count down!


En de winnaar is .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten