Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 14 juni 2011

Dressuurwedstrijd Rancho Jaburibari


Afgelopen zaterdag was het dan zover: Laura had haar eerste dressuurwedstrijd. Voor degene die het nog niet wist: Laura is helemaal gek van paarden en rijdt sinds oktober 2010 bij manege Jaburibari. De Rancho is schitterend gelegen in de natuur en het looppad ernaar toe kijkt uit op zee!Het was nog flink oefenen (zelfs de dag tevoren nog een extra les) en natuurlijk super spannend om alleen in de bak te moeten rijden onder toezicht van publiek en een jury.


Er waren 4 levels: beginners, medium 1, medium 2 en gevorderden. Laura deed mee aan de proef voor beginners. Van de 11 beginners werd ze 8e, wat prima is voor het aantal maanden rijervaring.


Al 2 maanden tevoren mochten ze op het wedstrijdpaard oefenen, zodat ze er helemaal vertrouwd mee raakten. Laura mocht op Guitara, wat ze zelf een heel mooi paard vindt.


Na afloop was er een gezellige BBQ, waarna om 18:00 uur de prijsuitreiking volgde. Hierbij was ook de minister van volksgezondheid aanwezig (Visser).


De buikpijn verdween al snel na de wedstrijd en een supertrotse glunderende Laura straalde de rest van de dag.
Ook Angelo vermaakte zich prima, door de paarden en rest van de dieren daar, te aaien en lekker door de mondi (= bos) te lopen.


Nog wat foto's van de wedstrijd en wat andere foto's van de manege die al eerder gemaakt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten