Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 20 juni 2011

Boca CatalinaDe eerste maanden dat we hier woonden gingen we vaak naar het strand. Nu wordt dat steeds minder. Na minstens een maand niet te zijn geweest, zijn we deze zaterdagochtend weer eens heerlijk geweest. Deze keer met snorkelset naar Boca Catalina. Een klein lieflijk strandje, waar je mooie vissen kunt zien.We proberen meestal in de ochtend te gaan, als de zon nog niet zo fel is en de zee zo mooi turquoise blauw is opgelicht, door de stand van de zon.
Heerlijk even relaxen, snorkelen en zwemmen. Een beetje zonne-energie op doen is zeker fijn nu ik zag dat het in Nederland maar 16 graden is en regent. Zal wel even wennen zijn als we aankomen binnenkort. Onze kinderen hebben het hier al s avonds koud met 24 graden!Wat hier ook heerlijk is, is de tijd die je hier samen als gezin hebt. Doordat Sandro geen reistijd heeft is hij lekker vroeg thuis en eten we (in tegenstelling tot in Nederland) als gezin samen. Alleen de dienstweken zijn erg druk hier. Dit is gemiddeld eens in de 4 weken. Omdat er altijd wel een collega op vakantie of congres is, zitten er ook vaak maar 3 weken zonder dienst tussen. Een dienst is hier een hele week non-stop, dus inclusief dag, nacht en weekend. De gewone wekelijkse poli loopt ook dan gewoon door.Omdat Sandro nog een dienstweek voor de boeg heeft vertrek ik met de kinderen een paar dagen eerder naar Nederland. Wat heel erg speciaal is, is dat Laura's Nederlandse vriendin speciaal voor Laura haar kinderfeestje heeft verlaat, zodat ze erbij kan zijn. Dat is toch geweldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten