Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 17 augustus 2012

Einde zomervakantie


Schoolspullen kopen
Wie had er gezegd dat de zomervakantie zo snel voorbij ging? Zes weken zijn toch héél erg lang? Maar nee hoor: nog nooit zijn ze zo snel voorbij gegaan.


Opzetten nieuwe trampolineOndanks dat ik er tegen op zag dat we niet op vakantie gingen, hebben we ons allemaal prima vermaakt. Dit komt natuurlijk omdat we zoveel leuke dingen hadden gepland, zoals de kampen van de kinderen. Tijdens de snorkelmiddag van de kinderen hebben Sandro en ik nog even als afsluiting van zijn vakantieweken heerlijk met z'n tweetjes geluncht bij Mulligan's. Daar kijk je uit op de golfbaan en verderop zie je de zee liggen. Prachtig daar.Zoals jullie op de foto's zien hier ook soms donkere wolken, alleen met het verschil dat die vaak in een half uurtje weg zijn en daarna de zon weer heel fel gaat branden. Na tweeënhalf jaar tropen is het best even lekker als de zon achter de wolken zit!

Genieten!
Typisch Arubaans cunucu huisje
Rondje bij Renaissance met de kids

Playa (= stad), die momenteel grondig onderhanden wordt genomen
De trambaan, die steeds verder af komt (Oranjestad)


Tenslotte volgt Laura momenteel een studiekamp bij Colegio Arubano. Dit is de middelbare school voor HAVO/VWO op Aruba. Het komend schooljaar, dat woensdag 15augustus begint, vindt er bij de minimum behaalde rapportcijfers voor de kernvakken een toelatingstest voor deze school plaats. Omdat het dan er op of er onder is, is Laura nu mee aan het doen aan een soort van training.Dat Laura's vriendin mee deed was puur toeval:zij bleek zich ook opgegeven te hebben.

Lokaal 62, waar de training plaats vindt.
Project Taal

Het leuke is dat het kamp zo is opgezet dat de kinderen niet het idee hebben dat ze op school zitten. Op een hele leuke manier wordt alles uitgelegd en het is natuurlijk best stoer als je alvast op de middelbare school mag kijken. Sandro heeft op dezelfde middelbare school gezeten, wat extra leuk is.


Hier nog een paar foto's van het streetdance kamp waar Laura met haar vriendin aan mee gedaan heeft.


En nu: tijd voor serieuzere zaken. School begint en het gaat een druk jaar worden, vooral voor Laura die gaat afsluiten op de lagere school.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten