Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 26 maart 2016

Hiep hiep hoera Angelo 12 jaar

Traktatie op school


25 maart 2016 werd Angelo 12 jaar. Op de laatste schooldag voor de paasvakantie mocht hij trakteren op school en daarna lekker vrij en bovendien met bezoek uit Nederland, vierden we op de dag zelf,  zijn 12e verjaardag.


Eerst gezellig film kijken met vrienden en daarna gingen we eten bij Blossoms. Angelo vindt dit een super leuk restaurant omdat de kok leuke trucs uit haalt en op een hele grote bakplaat voor je kookt. Natuurlijk mocht Angelo met de gong het begin van het diner in luiden.

Matthijs, Jip, Angelo, Santiago & Milo De kinderen mochten eieren in de lucht gooien en natuurlijk flink de vlam op de bakplaat, wat altijd spectaculair is. Dus ook flink gelachen.
Helemaal speciaal was dat opa Weijnen erbij was dit jaar. En de jarige werd natuurlijk in het zonnetje gezet door het personeel.Het was een zeer geslaagde dag en ook de laatste verjaardag op de lagere school.


 Hieronder nog wat foto's van een zeer geslaagd verjaardagsfeestje.


 Ayo dushi. Hopi aña mas di bida.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten