Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 27 maart 2016

Voortgang bouw Ruby


Zoals beloofd zou ik jullie nog een update over de bouw geven. Momenteel is de fase van de dakconstructie ver gevorderd. Aan een kant komen dakpannen (platte pannen in antraciet kleur) en aan de zijkant een plat dak. De voorbereidingen zijn bijna af, zodat het dakconstructie bedrijf de dakisolatie kan gaan leggen en daarna het dak helemaal klaar kan maken.


Omdat we op een eiland wonen moeten vrijwel alles van buiten komen en is niet direct op voorraad. Dit geldt ook voor de dakpannen, die besteld moesten worden. Toch ligt de aannemer aardig op schema en is de planning nog steeds er in de school zomer vakantie in te trekken. Ik durf niet meer zomer te zeggen op mijn blog, want dan lacht iedereen in Nederland me uit. Het is hier immers ALTIJD zomer!


Beetje bij beetje begint het huis steeds meer vorm te krijgen. Tegelijkertijd met de dakcontructie is er her en der ook al met het pleisterwerk begonnen.De raam- en deurkozijnen zijn besteld en keuken- en badkamer ook al, zodat we heel langzaam aan richting afwerking gaan.Veel bouwstress en druk, maar ook super fijn om alles helemaal naar je wens te kunnen maken. En zeker op zo'n mooi eiland. Bob de Bouwer: ja, wij kunnen het maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten