Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 27 juni 2010

Eagle Beach

Op zondag proberen we (lukt niet altijd) iets leuks te doen met de kinderen. Nadat ik eerst s ochtends op Angelo's school had meegeholpen met de rommelmarkt zijn we 's middags naar de Eagle Beach gegaan. Dit strand ligt bij de low-rise hotels en is bekend om zijn prachtige witte zand en turquise water.
De meiden (Angelina en Laura) durfden niet, maar Angelo ging met papa op de jetski om lekker hard over het water heen te scheuren.


Vrijdag heeft Laura voor 7 weken afscheid genomen van haar andere vriendin Maria-José, die al vertrokken is naar Colombia voor de zomervakantie (haar moeder komt daar vandaan). De meiden vonden het duidelijk niet leuk dat ze elkaar nu zoveel weken niet zien. Ook Angelina ziet ze even niet, want die gaat naar Nederland op vakantie, waar haar biologische moeder nog woont. Zelf hebben we ook genoeg te doen in de komende zomervakantie. We gaan dus naar Costa Rica, Laura gaat nog een weekje op paardrijkamp en Angelo nog een weekje op tenniskamp. Maar eerst nog een laatste weekje school, waarvan 1 dag bestaat uit vrij zwemmen, 1 dag uit een schoolreisje naar Arikok en 1 dag uit een sponserloop (Kudawecha). Ook voor de kleuters op de Cayena een laatste schoolweek, met als knallende afsluiting voor de oudste kleuters een afscheidsfeest in een hotel met eten en drinken en een optreden van de kleuters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten