Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 13 juni 2010

Hiep hiep hoera Laura 9 jaar!


Een dikke verjaardagskus van Angelo

Kleine meisjes worden groot! Vrijdag heeft Laura cupcakes getrakteerd op school. Op je verjaardag hoef je geen uniform aan, maar mag je in mooie kleertjes naar school. Dus hebben we samen bij Kiekeboe leuke nieuwe kleertjes uitgezocht. Er zijn een paar winkeltjes die Europese, hippe kleding verkopen op Aruba, maar niet zoveel. Schoenen zijn helemaal lastig te vinden, als je tenminste op zoek bent naar iets hips. Laura mocht de andere klassen ook langs, waarbij ze van elke juffrouw of meneer ook iets kreeg. Zo kwam ze trots thuis met een hele verzameling leuke potloden, gummen en pennen.


Traktatie voor schoolLaura klaar om naar school te gaan (op de dag dat je trakteert hoef je geen uniform aan).

Zondag was dan dè dag aangebroken. Angelo kwam om 6 uur s ochtends onze slaapkamer binnen of hij nog een tekening voor Laura mocht maken. Erg lief. Ook gaf hij Laura een verjaardagskus. Dat Laura helemaal niet knuffelig is kun je op de foto wel zien. s Ochtends vroeg gooide een fikse tropische bui bijna roet in het eten. Het regent erg weinig op Aruba, maar vanochtend kwam het met bakken uit de hemel vallen en er stond een beachfeest in de planning. Gelukkig was het vrij snel droog, waardoor we geen alternatief hoefden te zoeken.


Direct na het ontbijt werd het verjaardagskado uitgebreid getest door Laura (nog in haar pyama hier).


De tropische bui die bijna roet in het eten gooide.


Lekker bolo eten en kadootjes uitpakken.
Uitpakken kadootjesDe ochtend begon met het uitpakken van de kadootjes. Van oma en opa van Tetering oorbellen, van opa Weijnen een snorkelset, van Jeroen & Mireille oorbellen, van Angelo een tekening, van opa en oma Fingal eau de cologne en als klap op de vuurpijl: van papa en mama een reuzentrampoline!!! Alles was in het thema van Hannah Montana, zelfs de taart.


Marie-José, Angelina, Evi, Kaylie, Lousianne, Sandy, Angelo, Marlies en Laura (groepsfoto Baby Beach)


Lekker snorkelen en zwemmen

Om 11.00 uur kwamen opa en oma Fingal en Darienne taart eten en om 13.00 uur begon het kinderfeestje. Laura werd flink in het zonnetje gezet door haar vriendinnen en na het eten van de bolo zijn we naar Baby Beach gereden. De kinderen hebben heerlijk gezwommen en gesnorkeld, waarna de dag werd afgesloten met patat en kroketten en natuurlijk springen op de trampoline. Verder bedankt Laura iedereen uit Nederland voor de verjaardagspost via de mail en de brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten