Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 26 september 2010

Aruba Racquet ClubVandaag hebben de kinderen meegedaan met een tennistoernooitje bij de ARC (Aruba Racquet Club). Het was even onzeker of het wel door kon gaan, want er hangen nog steeds donkere wolken boven het eiland. Net voor de prijsuitreiking begon het te donderen en werd de hemel heel erg donker.Voor Angelo was het voor het eerst dat hij aan een wedstrijdje mee deed op het miniveld en hij was dan ook supertrots op zijn behaalde medaille. Ook Laura heeft erg haar best gedaan. Heerlijk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan en plezier in het sporten hebben.Verder is het nog steeds slecht weer op Aruba. Veel regen en bewolking en water dat niet weg kan. Hierdoor hebben de muggen een ideale broedplaats. De was droogt niet vanwege de hoge luchtvochtigheid en de wasmand puilt hier dan ook uit. Het enige voordeel is de temperatuur, die nu zo'n 26 graden is en waardoor je weer meer energie krijgt.

Door het rijden door de diepe plassen weigerde de Ford dienst en rijd ik dit weekend in een huurauto. Sandro is weer de dienst ingegaan deze week en had meteen de eerste dag al pech. Om 4 uur 's nachts met spoed naar het ziekenhuis, waar hij tot 4 uur 's middags moest blijven ivm kritieke toestand (normaal loop je een uurtje over de afdeling en word je verder thuis gebeld).

Vrijdag a.s. komt papa aan op Reina Beatrix en we hopen van harte dat het weer dan wat opgeklaard is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten