Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 30 september 2010

Yeehah (Alto Vista)Vandaag had Angelo, op zijn laatste schooldag voor de herfstvakantie, een excursie naar Yeehah in Alto Vista. Dit is een soort kinderboerderij, met behalve geiten e.d. ook een slang, kaaiman, papagaai & aapjes.

Het allemaal hand in hand netjes in de rij lopen liep al snel uit op een hoop lawaai, want iedereen wilde vooraan staan om de dieren te mogen voeren. Toen we wel erg lang onder een palapa bleven zitten dacht ik: "Waarop wachten we?" Nou, op het ophouden van de regen zei de juffrouw. Zo zie je maar weer het verschil tussen Nederland en Aruba. In Nederland zouden we gewoon met regenpak en/of plu verder lopen.

Zoals ik al eerder schreef is het regentijd hier (orkaanseizoen). Veel bewolking en korte hevige buien. De torren en kakkerlakken willen dan graag naar binnen, want daar is het droog, wat me regelmatig kippenvel bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten