Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 13 september 2010

Verjaardag Willy, Santosa en een dichte school


Sportschool Santosa, vlakbij de MillHierbij 2 foto's van de nieuwe locatie van Santosa, waar ik op maandag-, dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend te vinden ben. De nieuwe locatie is kleiner, maar de sfeer is geweldig. Ik ben of in de spinningzaal te vinden of in de orange room. In deze laatste zaal wordt Zumba, Cardio Pump etc gegeven. Daarnaast is er nog een fitnessruimte en kinderopvang, maar daar kom ik nooit. Je kunt online je les reserveren, wat heel handig is.


Sandro samen met zijn broer Willy (47).

Verder hebben we een druk, maar gezellig weekend gehad.

Vrijdag was Willy, Sandro's broer, jarig en hebben we hem en zijn 21 jaar jongere (!) vriendin Laiza getrakteerd op een etentje bij Marina Pirata. Het ligt in Spaans Lagoen en de sfeer daar is ontzettend leuk. "Where you can dine with the fish" is hun logo en inderdaad: je ziet de vissen in het water zwemmen en je kijkt naar de maan, zee en de boten. Er was live muziek en ze speelden typisch Arubaanse muziek. Voor de gein had ik nog even doorgegeven dat we een jarige in ons midden hadden en natuurlijk haakte de band hier op in door "compli aña felis" te spelen.


Boot bij Marina Pirata restaurant

Zondagnacht werd ik opgeschrikt in bed door bliksem, donder en harde regen. Vanochtend overal plassen op de wegen en opvallend rustig op de weg. Ook op school weinig auto's op de parkeerplaats. Maar naar wat bleek was er geen school vandaag vanwege het slechte weer (orkanentijd). De kinderen dus maar mee naar Santosa en daarna zijn we nog bij het Westin en Divi Phoenix nog even over de boulevard langs het strand gelopen.


Weg bij Westin, waar het water maar moeilijk weg kan. De wegen op Aruba zijn niet berekend op veel regen.
Boulevard ter hoogte van Westin en Divi Phoenix (Pure Beach)

Bij het Westin heb ik Angelo nog even op de foto gezet met een papagaai, maar zoals je aan zijn gezicht ziet vond hij het toch best eng.


Papagaai bij Westin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten