Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 28 september 2010

Kakkerlakken, muggen, vliegen en ander ongedierte

De regen duurt nog steeds voort. Korte heftige buien. We worden aangevallen door muggen, volwassen kakkerlakken (ja, die kunnen ook vliegen en komen ook binnen) en nog veel meer insecten.
Verder heeft Laura inmiddels herfstvakantie. Voor Angelo begint donderdagmiddag 13.00 uur de vakantie. Zelfde school, alleen doet de juffrouw van Laura's klas mee aan de Censo, de volkstelling die eens in de 10 jaar plaats vindt op Aruba.De kinderen hebben inmiddels ieder hun eigen bureautje in de speelkamer om te kleuren of huiswerk te maken. Er komen nog planken in de speelkamerkast, dus de dozen die je op de foto zit komen daar nog in. Angelo heeft een jongenskant en Laura een meidenkant. Beide met leuke naambordjes.

Het bureautje van Angelo is ook van Ikea en hebben we overgekocht van een Nederlandse op Aruba, zodat ze nu beide precies hetzelfde hebben, alleen een andere kleur. Ik zal binnenkort ook foto's van Sandro's werk- en studeerkamer op de log zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten