Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 15 oktober 2010

Drive thruDat eten erg belangrijk is voor de Arubanen wisten jullie inmiddels al. Toch kan ik het niet nalaten hier nog even iets over te schijven op onze log.
Vandaag kwam Laura's vriendin logeren en in haar tas zat een heel pak speculaas. Toen de meiden film gingen kijken ging het pak open en na een paar keer graaien heb ik toch maar even uitgelegd dat het zo wel genoeg was.

Deze week was ook de juffrouw van Angelo's klas jarig. Er kwam een mega taart binnen. Verder vertelde Angelo ook nog een pasteitje en een boli op te hebben en bovendien ook nog soft (puur suiker). De dag erna was een klasgenootje jarig en er werden grote snoepzakken uitgedeeld met chips, drinken, koekjes etc.
Dan hebben we het niet eens over de reclames van de fastfood ketens, die zo rond de lunchpauze uit de radio schalken.Maar toppunt om niet meer je auto uit te hoeven zijn toch wel de drive-thru geldautomaten. Zie foto. Waarom zou je immers je auto uit komen als het niet nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten