Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 8 oktober 2010

Park National Arikok


Oud lemen Arubaans huisje in Park Arikok (Cunucu Arikok).

De wandeling met Olinda ging niet door. De regen kwam met bakken uit de hemel. Dus voor niets om 5 uur opgestaan (Olinda wil altijd om 7 uur beginnen met wandelen en ik moest de broodjes e.d. nog smeren, dus vroeg uit de veren). Om 10 uur klaarde het een beetje op (alleen nog lichte regen) en zijn papa, ik en de kinderen zelf naar de ingang van het park gereden.Daar kregen we een gids mee en hebben we een mooie wandeling gemaakt. Onderweg diverse bomen, planten, vogels, uilen e.d. gezien. Ook de kleine groene parkietjes en trupialen waren mooi om te zien. Alles mooi groen, omdat het veel geregend heeft. Wel was de luchtvochtigheid ontzettend hoog, zodat we al snel vermoeid waren. S Midddags ben ik thuis gebleven bij de aircoman (deze was kapot en nu kun je echt niet zonder airco hier; er is nl geen zuchtje wind) en is papa met Angelo naar Jaburibari geweest (parkje met speeltuin, voetbalveld en fietspad).


Jamanota berg, park Arikok

Vandaag zijn we met schitterend weer opgestaan en van plan zo dadelijk de Hooiberg te gaan beklimmen. Papa blijft tot zondagavond en de dagen vliegen voorbij. Gelukkig hebben de kinderen schoolvakantie, zodat we lekker veel dingen kunnen doen samen. Papa schrikt trouwens wel als de zon even doorbreekt tussen de buien door. Dan schijnt hij ontzettend fel. Ondanks de geringe zonneschijn deze tijd van het jaar is hij al aardig gekleurd. Nou ja, wel een beetje rood hoor. Maar ja, de Arubaanse zon is ontzettend heftig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten