Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 30 april 2011

Met de nieuwe snorkelset naar Baby Beach

Gisteren heeft Sandro met de kinderen de nieuwe snorkelsets uitgeprobeerd. We zijn lekker naar Baby Beach gegaan en hebben er zo'n beetje de hele dag doorgebracht.
Heerlijk weer. Lekker de koelbox, de beachparasol en ligstoelen mee en uiteraard de snorkels. Laura had een vriendinnetje meegenomen en we hebben haar de hele middag niet meer gezien. De meiden waren niet uit het water weg te slaan. Natuurlijk moet je een oogje in het zeil houden, maar omdat het overal ondiep is (vandaar de naam Baby Beach) is het heel veilig daar.

Op de terugweg zijn we langs een winkel gereden die een kortingsactie had en hebben we ons een keer helemaal laten gaan en een opzetbad van ruim vierenhalve meter doorsnede en 1.20 meter diepte gekocht. Dus Sandro is vandaag wel zoet met alleen al het opzetten ervan. De kinderen natuurlijk helemaal door het dolle heen, want we krijgen dus een zwembad in de tuin. En dat is feest natuurlijk.


(Dode) boa bij Baby Beach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten