Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 17 april 2011

ZeeroversNormaal schrijf ik geen 2 blogs in één weekend, maar als ik wat te vertellen heb wel.Zondag in de namiddag zijn we bij "Zeerovers" geweest. Het is geen gewoon restaurant, want er is geen menu. De vissersboten komen met verse vis binnen en die wordt vervolgens ter plaatste gebakken en opgediend. De vis betaal je per gewicht en daarna is het lekker smullen geblazen.

Wat wel indruk maakt zijn de enorme vissen die in boodschappenwagentjes de kade op worden gereden. Neem nu de rog die even uit zee werd gehaald. Enorm groot. Natuurlijk begrijp je wel dat de vissen geveld moeten worden, maar als je iemand in een rog ziet snijden terwijl hij nog op en neer beweegt, tja ..... dan ga je je toch wel even schuldig voelen als je dit allemaal gaat opsmullen.De kinderen vonden het in ieder geval enorm indrukwekkend en ik zelf vond het echt leuk eens ergens te eten waar alleen locale mensen komen. Echt Arubaans. En natuurlijk lekkere salsa en merenque muziek op de achtergrond en een leuk sfeertje.

P.S.: niet doorvertellen hoor, want als alle toeristen hier gaan eten vliegt de prijs omhoog!!!


Zonsondergang bij ons huis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten