Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 4 december 2011

Eindejaarsoptreden salsa en afzwemmen voor diploma ENa wekenlang repeteren mochten wij, ouders en familie, het resultaat zien van de ingestuurde dansen van Pachanga Youth. Laura danst tegenwoordig in de groep van de Teenagers. Een stap hoger en daardoor is ze nu ook een van de jongste (bij de Los Panchanquitos was ze juist een van de oudsten). Ze zag er fantastisch uit: een hele meid al met die hakken en in zo'n mooie dansjurk.Uitslapen na de show de volgende ochtend was er niet bij, want om half 9
's-ochtends moest Laura zondagochtend alweer afzwemmen voor E. De diploma's lopen hier tot en met F. D t/m F zijn een beetje vergelijkbaar met de Nederlandse zwemvaardigheid I t/m III. Ze moest slepen, een reddingspop opduiken, met de bal oefeningen in het water doen en wel 10 banen heen en weer zwemmen in diverse slagen.


Nu op naar het laatste zwemdiploma, waarna ze alle mogelijke zwemdiploma's heeft! En mama en papa zijn natuurlijk apentrots op haar.


Na deze prestaties gaan we vanmiddag even lekker ontspannen door naar een show van Monstertruck te gaan en even lekker te gaan eten (dat eten zal niet bij Subway zijn, want daar is een vrachtwagen de voorpui ingereden). En morgen heeft de goede Sint hopelijk nog even tijd om Huize Tanki Leendert aan te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten