Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 8 november 2015

Dagje Riu Palace Aruba

In mijn "grote" vakantie zie ik liever natuur en cultuur, maar met een druk huishouden en parttime baan is een tussendoor dagje in een all inclusive resort toch wel héérlijk. Super Amerikaans en lekker lui boekten we in de paasvakantie een dagje hotel. 


Lekker vers fruitBeide kinderen mochten een vriendje/vriendinnetje meenemen, waardoor het extra gezellig werd. We vertrokken voor dag en dauw naar het Riu Palace Hotel, dus mooi op tijd voor het ontbijt. Een  super luxueus, groot hotel met alles er op en er aan. 

Alles wat je maar bedenken kan: zwembaden, champagne, cocktails, strand en 3 restaurants waar je zo vaak en zo veel mag eten als je wilt. Oké, je betaalt er aardig wat voor (dagpas 110 dollar per persoon), maar als je de dag maximaal benut kun je zelfs s avonds nog het casino of de bar in bij het hotel. Toen we dan ook "al" om zeven uur s avonds vertrokken hoorden we de hotelbedienden zeggen tegen elkaar: "asina trempran nan ta sali?", ofwel " zó vroeg gaan ze?". We hebben een heerlijke dag gehad en de Amerikaanse taferelen zoals bingo en spellen daargelaten (niet echt mijn ding) was het super. Ik zeg dan ook: voor herhaling vatbaar! Hieronder nog wat meer foto's van ons dagje uit:Geen opmerkingen:

Een reactie posten