Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 8 november 2015

Palm Island 2015Het is alweer november 2015 en terwijl Sandro op congres is heb ik weer even tijd de weblog bij te werken. En dat is hard nodig, want ik loop ver achter Er is veel gebeurd sinds de laatste blog. Zo ben ik alweer gewend aan mijn oog handicap en is Angelo zijn laatste schooljaar van de basisschool ingegaan.Laten we beginnen bij Angelo's 11e verjaardag, die we dit jaar gevierd hebben op Palm Island. We hadden een ticket voor de hele dag geboekt en dus waren we al vroeg op pad met een stel stoere jongens om de eerste boot naar Palm Island te pakken. Het is een all inclusive park, waarbij naast het waterpark en de andere attracties ook al het eten en drinken is inbegrepen. Kortom: feest voor de jongens.
Angelo heeft een leuk vast vriendengroepje dat al vanaf het begin bij elkaar in de klas zit en waarmee het enorm goed klikt. Dat zal straks nog wel wennen zijn als dit schooljaar en tevens de laatste klas van de lagere school eindigt.
Geen i-pads en games deze keer, maar heerlijk zwemmen, keten en "fun" op een klein tropisch eilandje: wat wil je nog meer? Intussen papa en mama lekker op een ligbedje toe kijkend met een pina colada in de hand: ach, het leven is zwaar hier..... !

Telkens op nieuw in de rij voor de bananen boot

Milo, Jip, Santiago, Matthijs en Angelo

Jammie: lekker eten Aan het einde van de middag gingen we met ronde buiken en moe van het zwemmen en buitenleven naar huis. Wat was het toch heerlijk!Geen opmerkingen:

Een reactie posten