Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 21 november 2015

Vakantie Nederland: HelmondFamilie Weijnen zomer 2015

En hier dan het volgende deel van de vakantie blog. Op een van de zondagen tijdens onze Nederland vakantie had nicht Daniëlle ons uitgenodigd voor een "family get-together" in hun mooie Brabantse villa te Brandevoort, Helmond. De hele familie was daar aanwezig, op Margot  en Hans na die we apart hadden bezocht en we werden letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd. 


Tante Nelly & oom Marius met Angelo


We werden getrakteerd op lekkere soep, hapjes EN: een Brabantse tegel met de tekst van Guus Meeuwis " dan denk je aan Brabant, want daar brandt nog licht" . Toen ook nog eens de muziek erbij en pats, dan pink je bijna een traantje weg. Angelo onder andere nog verwend met een geheel door Thijmen en Marnix bij elkaar gespaard Albert Heijn plaatjesalbum. Zó leuk!

De nichtjes en neefjes gezellig bij elkaar met tante Riet erbij


Als klap op de vuurpijl nog even de Helmondse kubuswoningen gezien en samen met oom Marius en tante Nelly naar jawel: de Helmondse kermis geweest. Dus dubbel genieten. Ook nog een bezoek gebracht aan neef Hans en Ria met kids. Een super lekkere lunch daar gehad van een zeer zorgzame gastvrouw en ook daar flink in de watten gelegd.

In Gemert nog nicht Margot bezocht en hun prachtige dochter bewonderd. Wat heerlijk om iedereen weer te zien.Margot en ik

De familie heeft ons zó in de watten gelegd dat we hier nog steeds van na genieten en op terugkijken. Hopelijk tot heel snel ziens: hier op Aruba of weer in Nederland!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten