Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 9 november 2015

Optimist en catamaran zeilen Angelo


Angelo in actie op de Optimist Angelo is tegenwoordig helemaal in de ban van het zeilen. Na de eerste 12 lessen wilde hij stoppen omdat hij het "niet leuk vond". Toch wilde hij nog een tweede ronde van 12 lessen proberen en nu wil hij niet meer stoppen. Hij heeft de basis zeilvaardigheden aardig onder de knie en er enorm veel plezier in. Ook is er 1x per week vrij zeilen.

Toen de mogelijkheid kwam om ook catamaran zeilen te leren greep Angelo zijn kans. En zo zeilt hij nu zowel Optimist als catamaran. Hij doet mee aan wedstrijdjes en traint 2x per week voor de optimist en 1x per week voor catamaran zeilen. Regelmatig zijn er clinics van de Arubaanse profs Nicole van der Velden en Thijs Visser, die mee doen in het Olympisch team.

In april mochten ze zeilen voor de koning en koningin bij Sail Aruba 2015.  Hieronder wat foto's er van: van het verzamelen op de zeilschool en krijgen van instructies tot de wedstrijd, waarvan koningin Maxima het startschot gaf en de kinderen het koningspaar van heel dichtbij konden zien.

Instructies op de zeilschool

Gereed maken om naar de haven te varen
 Sandro naar de wedstrijd aan het kijken

 Medailles voor de zeilers: Angelo in het midden met rood zwemvest

 Koning Willem Alexander bij optimisten wedstrijd 

En wat is er nu leuker dan dat de Koning naar jouw wedstrijd komt kijken? Geweldig toch? Tot de volgende blog en hieronder nog wat foto's:

 Minister Plasterk was ook van de partij


 Angelo bezig aan de wedstrijd


Koninklijk paar vertrek bij Sail Aruba

Geen opmerkingen:

Een reactie posten