Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 20 mei 2010

10 jaar getrouwd en gasten weer naar huis
Gisteren hebben we afscheid genomen van mama en Paul. Op zulke momenten is het weer heel lastig en voelt het niet fijn. Zonder problemen (vulkaan IJsland, vertraging etc) zijn ze om 09.00 uur Nederlandse tijd vanochtend op Schiphol geland.
Ook al is het nog geen koper, toch zijn Sandro en ik gisteren nog even lekker op stap geweest ivm ons 10 jarig huwelijk. Eerst hebben we lekker wat gedronken bij Cillo en daarna zijn we naar de film "de gelukkige huisvrouw" geweest, gebaseerd op een waargebeurd verhaal (Heleen van Royen). Een echte aanrader. Goed verhaal.
En nu gaat het alledaagse leven hier weer verder. Omdat Santosa 2 weken dicht is heb ik net even lekker hard gelopen in Parke du Curazon. Nu lekker douchen en het huis aan de kant doen voordat de kinderen om half 1 uit school komen. Het komende weekend hebben we een paar leuke dingen in de planning. Laura gaat vrijdag uit logeren. Zaterdag hebben we een communiefeest en zondag gaan Lucia en ik de bon verzilveren voor de Aloë en rum massage. Voor Jeroen, Britt, Fleur, Tamira en Eva is er post onderweg via Arke Fly. Tur cos bon. Ayo.

1 opmerking:

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd!!
    Groetjes, Hans&Ria&Maks&Tirza

    BeantwoordenVerwijderen