Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 9 mei 2010

Dia die mama


Moederdagskado

Moederdagskado van Sandro en de kinderen

Zo zwart ziet Angelo er hier uit na een middagje buiten spelen

Kinderfeestje van Allejandro.

Dit weekend wederom een dodelijk ongeluk op het eiland. Een quadracer en een mototrijder waren aan het racen op de weg tussen Noord en Sabana Liber. De man laat een kind van anderhalf en zijn vrouw achter. Tijd voor wat leuker nieuws:
Vrijdag had Angelo een kinderfeestje bij Pizza Hut van Allejandro. Hier op Aruba is het niet ongebruikelijk dat zussen, broertjes en ouders ook meegevraagd worden. Dus Laura en ik zijn ook meegeweest. Jammer genoeg gaat Allejandro in juni naar Nederland emigreren en zal Angelo hem moeten missen. Op zaterdag is Maria Jose hier met Laura wezen spelen en s avonds kwamen Gino en Ligia op bezoek. Zondag was het natuurlijk "Dia di Mama" (moederdag dus), waar hier op Aruba echt heel veel aandacht aan wordt besteed (beetje Amerikaans). Ook feliciteren de moeders elkaar onderling en overal zijn allerlei aanbiedingen bij restaurants, winkels etc. Angelo zong "ik hou van jou" en had iets moois geborduurd en Laura had 2 harten uitgeknipt met de tekst "een hele fijne dag". Van Sandro een bon voor de Spa/beautysalon in Radisson gekregen. Ik ga 23 mei samen met mijn schoonmoeder daar genieten van een Aloë en rum massage van 80 minuten !!!! Lijkt me echt heerlijk. S middags zijn we nog even bij Westin naar het strand geweest op verzoek van Laura (!) en daarna naar Bubali, naar Wim en Lucia.
En dan morgen......... krijgen we bezoek uit Nederland. Deze keer komen mama en Paul het gastenverblijf hier inwijden en gaan we 9 dagen genieten van elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten