Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 13 mei 2010

Hiking Aruba
Wandeltocht naar Dos Playa
Vanochtend al vroeg uit de veren. Hemelvaart, Sandro was vrij van het werk. We hadden voor mama en Paul een wandeltocht via Hiking Aruba geboekt naar Dos Playa. Om 7.30 uur zijn we bij Arikok gestart en door de ruige natuur gelopen naar het schitterende Dos Playa.


Het was aardig bewolkt, waardoor het fijn lopen was. Na afloop lekker fruit en drinken en afscheid genomen van de gids. Een aardige Hollander die al 20 jaar hier woont, maar verder niet erg super slim leek. Wel van de tocht genoten.
Daarna verder gereden langs Boca Prins. Daar zie je de mooie duinen afsteken tegen het blauw van de zee en het groen van de planten die er groeien. Bij de Fontein grot zijn we nog even naar binnen geweest en daarna weer naar huis.Fontein grot
Mama aan de frozen margarita (Palm Beach)S Middags ons eerste skypegesprekje met Monique en Anouk, die we vreselijk missen. Laura mocht de rest van de middag bij vriendin Marlies lekker zwemmen in de pool en daarna film kijken en hotdogs eten, dus die was onder de pannen en had veel plezier. Marlies zit ook op de salsa en 1 klas lager op de Kudawecha school. Ondertussen hebben we met mama en Paul een coctailtje gedronken bij Palm Beach en hebben we gezellig over de boulevard langs het strand gelopen. Morgen gaan we met StimaAruba naar Conchi lopen, de natural pool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten