Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 juli 2011

Italiëvakantie dag 3: Lucca



Na een (voor ons) hele koude nacht met harde regen en bliksem zijn we rond een uurtje of 7 vanochtend door de kinderen gewekt. Laura kroop meteen tussen ons in om het warm te krijgen en we hebben, geloof het of niet, na het ontbijt de verwarming in de stacaravan aan gezet. We moeten er niet aan denken in de tent van de buren te zitten hier, want dan waren we allang bevroren. Het wonen op Aruba heeft zo nog meer nadelen, want sinds ik hier terug heb ik het behalve erg koud ook telkens tranen in mijn ogen en loopt mijn neus (allergie?!). Na een moeizame opstart waren we einde van de ochtend allemaal gedoucht en aangekleed en zijn we naar Lucca toe gereden. De rijstijl van de Italiaan is vlot te noemen, maar ook meer macho. De Italiaan gooit gewoon zijn wagen ervoor in plaats van te wachten.



Lucca is een heel sfeervolle, romantische stad. Hier hebben we door de leuke binnenstad geslenterd en lekkere pizza gegeten. De wijn is hier ontzettend goedkoop (4 euro voor een halve liter karaf in een restaurant) en die hadden we dus ’s middags al achter de kiezen! Een lekkere ijsco na bij de gelateria maakte het feest compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten