Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 3 juli 2011

Laatste schooldag en begin van de zomervakantie!


Lekkere merenque van Tsunami: "Primi Mi"(op Aruba dans je lekker dicht tegen elkaar aan. Druk me dicht tegen je aan, laat er geen lucht tussen komen, gaat het liedje).

Afbakening Turtle Nest

Het schooljaar is hier afgesloten met allerlei leuke uitstapjes, een waterdag en een sponserloop. Afscheid genomen van de leraren van dit jaar en beide zijn thuis gekomen met schitterende rapporten. Angelo mocht naar voren komen in de klas omdat hij het hoogste leesniveau van de klas had gehaald.

Partybus

Sponserloop Kudawecha school.

De vakantie zijn we begonnen met een lekker middagje strand vanuit school afgelopen vrijdagmiddag. Gisterenavond nog even met z´n viertjes een hapje wezen eten bij Café Rembrandt. En dan nu nog wat vakantiewasjes draaien en morgen de koffers inpakken. Het wordt een lange vlucht van 11 uur. Best wel raar om op Schiphol te landen terwijl Nederland niet meer "thuis" is. In ieder geval voor alle lezers van onze blog een hele fijne vakantie, ofwel: pasa un bon fakansi.

Laatste schooldag. Voor de juffrouwen een lekker flesje drank. Angelo klaar om met pet aan naar park Arikok te gaan (uitstapje op laatste schooldag).

Turtle Nest (Arashi)

Hele speciale post uit NL.

P.S.: ons volgend blogbericht zal vanuit Nederland zijn!

Pelikaan (haven Oranjestad)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten