Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 juli 2011

Italiëvakantie dag 4: Sienna

Laura en Angelo voor het Piazza del Campo.

Piazza del Campo.

Na een binnen ontbijt (veel te koud buiten in de ochtend) zijn we naar Sienna gereden. Na ongeveer anderhalf uur (tolweg) een plekje voor de auto gevonden en onze struintocht door de stad kon beginnen. Wat een schitterend mooie stad is Sienna toch. De hoogtepunten vonden wij toch het Piazza del Camp en de Duomo. Het Piazza del Campo is een zeer beroemd plein. Het heeft een middeleeuwse aanblik en je vindt er het Palazzo Publico.

Duomo.

Mmmm, lekker Italiaans ijs.

De Duomo is een kolossale kathedraal van laatgotische beeldhouwkunst. Het is rijk gedecoreerd door o.a. Michelangelo. Echt een schitterend gebouw. Tot onze grote verbazing kwamen we midden in de stad Laura’s vriendin Maria-José uit Aruba tegen!!! Zo zie je maar weer hoe klein de wereld eigenlijk is. We hebben afgesloten met heerlijk Italiaans ijs en daarna een BBQ thuis op het terras bij onze sta-caravan.

P.S.: voor degene die geïnteresseerd zijn: ik heb een following by e-mail gadget op de weblog gezet. Als je je hiervoor opgeeft (vergeet niet te bevestigen in je hierna te ontvangen mail), krijg je bericht bij plaatsing van een nieuw bericht.

BBQ bij het vakantiehuisje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten