Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 6 oktober 2011

Bezoek papa dag 6: Seroe ColoradoDag 6 van papa's bezoek eindigde met een bezoek aan Seroe Colorado. We zijn ook even bij de vuurtoren geweest. Daar heb je een mooi uitzicht. Er stopten op dat moment net een aantal auto's en busjes met honden. Dat bleken de speurhonden te zijn die vanuit Nederland ingevlogen zijn om te zoeken naar het lichaam van de vermiste Gardner, jullie allen wel bekend van het nieuws.


Vandaag, donderdag alweer, hebben we lekker even met papa getennist en geluncht bij Bugaloe. Dit laatste is een tentje aan de pier. Slechte bediening, maar mooi uitzicht. Wat mij betreft veel te druk en toeristisch, maar de uitkijk op de blauwe zee maakt een hoop goed. We waren hier namelijk om de catamaran-tocht van morgen te bevestigen. Dan gaan we een sunset-cruise met papa maken en we verheugen ons er enorm op!Geen opmerkingen:

Een reactie posten