Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 10 oktober 2011

Bezoek papa dag 8: Eten in het paradijs
Ter afsluiting van papa's vakantie werden we zaterdag getrakteerd op een etentje aan het strand. We kozen "Passions on the Beach" uit, tegenover Amsterdam Manor. Het is een super romantisch restaurant, want je eet op het strand en ziet de zon onder gaan.De "Passions Blossom coctail" smaakte uitstekend en mijn grouper omhuld in de cocos en omgeven door een bananen topping was om je vingers bij af te likken.Wat op de site van het restaurant staat klopt: je eet hier inderdaad "in paradise"! Ondergaande zon, fakkels op het strand, romantische muziek, de deining van de golven op de achtergrond: heerlijk.Natuurlijk hebben we herinneringen met papa opgehaald en veel gelachen. Einde van de avond keerden we dan ook moe, maar voldaan huiswaarts.

Een mooiere afsluiting hadden we ons niet kunnen wensen.

1 opmerking:

  1. Heerlijk om je vader zo even bij je te hebben!! (ik heb allebei mijn ouders helaas niet meer) Het ziet er zo uit alsof jullie ontzetten genieten! Ik ga nu even de kinderen van school halen, ik zet je blog bij mijn favorieten en ga later verder lezen. Kijken of we nog ideetjes op kunnen doen voor onze vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen