Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 30 oktober 2011

Bon Bini Famia Real (welkom koninklijke familie)Laura met haar klasgenootjes, klaar om met de bus te vertrekken en te gaan zingen voor de Koninklijke familie.

Afgelopen weekend heeft de Koninklijke Familie een bezoek gebracht aan ons mooie eiland. Een unieke gelegenheid om de Koningin (en natuurlijk ook Willem-Alexander en Maxima) van heel dichtbij te zien.

Wachten op de komst van de Koninklijke familie.


's-Ochtends ben ik naar de officiƫle plechtigheid/aankomst geweest. Vele schoolkinderen stonden met Arubaanse en Nederlandse vlaggetjes, luid zingend de familie op te wachten. Normaal doet het je niets, maar als je op zo'n moment de volksliederen hoort van Aruba en Nederland, krijg je toch even een brok in je keel. Ik heb het al eerder gezegd: als je emigreert krijg je respect voor Nederland en dus ook voor het Koninklijk Huis.

Daar is ze dan!

Wat heel grappig was om te zien, was dat op het allerlaatste moment nog stoepranden geverfd werden en de boel werd aangeveegd. Nog nooit was Aruba zo mooi en schoon!S middags bezocht de familie het net geopende Lineair Park. Ze liepen gewoon tussen het publiek door en genoten met volle teugen! Het ging er allemaal heel gemoedelijk aan toe.

Ook de winkels in Oranje-sfeer!

Middagprogramma: bezoek aan het Lineair Park.

Vervolgens werd zaterdagochtend een bezoek gebracht aan Park National Arikok. Terwijl Prins Willem-Alexander de hoofdspreker was op de Green Conference, namen Beatrix en Maxima plaats in een jeep en reden ze door het park door via Vader Piet naar de pas opgeknapte wijk "Juana Morto". Het was al snel geen geheim meer waar ze verbleven op het eiland s avonds en het -hele eiland was dit weekend in feest-stemming!

Bezoek Koninklijke Familie Lineair Park


Oranjestad, anderhalf uur voor aankomst Koninklijke Familie op het vliegveld: nog snel worden de laatste dingen geverfd!Vlaggen en versiering rondom Rotonde Las Americanas.


Foto: Mirte de Rozario

Foto: Mirte de Rozario

Foto: Jan-Willem de Groot

Het was een geweldige ervaring en misschien wel het laatste bezoek van Beatrix in haar hoedanigheid van Koningin!

Foto: Jan-Willem de Groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten