Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 8 oktober 2011

Bezoek papa dag 7: autopech en sunset sail

Foto van ons huis, door Laura gemaakt.

Weer midden op de weg komen stil te staan is geen pretje.

Papa met mijn schoonmoeder.

Wim maakt kadootje van papa open.

Start sunset-cruise.

Na de zoveelste autopech (met onze tweede auto) moest gisteren wederom de takelwagen komen. Telkens na reparatie (net de auto van de garage opgehaald) komt de auto stil te staan. De kwaliteit en service van de (enige) Ford garage op het eiland is echt belabberd. Olie die tot boven het niveau wordt bijgevuld, onderdelen die beschadigd worden, problemen die na 3 reparaties nog steeds niet zijn opgelost, enzovoort enzovoort. Dus hebben we vanochtend naar een nieuwe auto voor mij gekeken.De slechte zin door de autopech was gelukkig snel verdwenen doordat we
's-middags een mooie sunset-cruise hadden gemaakt met Red Sail Sport langs de kust. Het drinken en de snacks waren inclusief en vooral de captain's special is een aanrader (rum, wiskey, en allerlei zoet spul door elkaar!).


De kinderen vonden de boottocht ook helemaal geweldig. Lekker de wind door je haren heen laten waaien en snacks eten op de boot, mmmmm. Ook de Pina Colada virgin vonden ze heerlijk.


Ook hebben we nog een bezoek gebracht aan de schoonfamilie, waar we getrakteerd werden op Arubaanse taart ("bolo").


En zo komt alweer langzaam de laatste dag van papa's bezoek in zicht. Voor vertrek morgen (zondag) gaan we vanavond nog even genieten van een etentje in het paradijs, zoals het op de de webpage van "Passions on the Beach" wordt genoemd. Papa trakteert ons omdat het zijn laatste dag is hier. We hopen dat de avond nog lang duurt, want afscheid nemen (morgen) is nooit leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten