Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 25 augustus 2013

Universal Studios


Ons bezoek aan Universal Studios was leuk, maar ik vond zelf de andere parken leuker. De ingang van Universal Studios Florida heet Front Lot en lijkt op het decor van een Hollywood filmstudio uit de jaren veertig van de vorige eeuw.De "Transfomers 3-D, The Ride" was heel erg gaaf. Het is zo levensecht gemaakt dat het net lijkt alsof je zelf mee doet.Verder is de gesimuleerde tornado in "Twister Ride it Out" echt een aanrader.


In het gedeelte "New York" zie je decors van gevels en replica's van gebouwen, zoals het Guggenheim Museum en de New York Library. Zelfs het beroemde warenhuis Macy's is er.In Hollywood Boulevard krijg je een goed beeld van de bloeiperiode van Hollywood tussen 1920 en 1960 (zoals de nachtclub Mocambo).


's Avonds hebben we in City Walk (bij Universal) in het Bob Marley café gegeten. De muziek staat er heel hard, maar het reggae sfeertje is er onvervalst. Met het buikje vol eindig ik hiermee deze blog en vergeet niet het volgende park te bezoeken, vanuit je luie stoel op deze blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten