Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 15 augustus 2013

Vakantie Disney World: Seaworld


En we gaan nog niet naar huis, nog lange lange niet.... Want als we het doen, doen we het meteen goed en twee weken is lang genoeg om (bijna) alle parken te bezoeken. Dus het volgende uitstapje was naar Sea World. Voor mij het mooiste park. Door de afwisseling van (zee)dieren en attracties hèt ultieme pretpark. De "One Ocean Show" in het Shamu Stadium was erg mooi, evenals de show met acrobaten en dolfijnen in het Nautilus Theater.


 
Ook genoeg spannende attracties, zoals de Manta (rollercoaster), de Journey to Atlantis (splash!) en Kraken (eveneens een achtbaan).  
 
De nieuwste attractie is "Empire of the Penguin Antartica". Het mooie hiervan is dat de pinguins in de attractie echt zijn. De ronde wagentjes lopen niet op rails, maar worden geheel met computers bestuurd/aangedreven. Daarom loopt de attractie vaak vast en zijn de wachtrijen lang. 


 
Bij de Shark Encounter kun je de haaien en vissen observeren vanuit een lange kunstoftunnel, die door het aquarium loopt. Heel mooi! 

 Shark Encounter
 
 
's Avonds stond er een diner-show op het programma met ridders: "Medieval Times". Bij Disneyland Parijs hadden Sandro en ik ook zo'n soort show bijgewoond, maar daar vond ik hem beter. Toch was de combinatie van eten en het riddergevecht bekijken wel leuk. Het drinken werd continue gratis bijgevuld, wat ook niet verkeerd was. Het was in ieder geval een gezellige avond.  Als ridder zijnde eet je natuurlijk zonder bestek!
 
 Proost!
 

P.S.: het zou Disney niet zijn als er niet aan marketing was gedacht. Komen in de Disney parken de attracties altijd in winkels uit, bij de riddershow moet je een uur tevoren aanwezig te zijn om je alvast lekker te maken aan kadoartikelen, drankjes, foto's laten maken etc. Elke rij heeft zijn eigen kleur. Niet alleen om op je eigen paard te wedden, maar ook zodat de fotograaf met de al afgedrukte foto je snel kan vinden..... Tja, daar is over nagedacht.....


En zo zat vakantiedag 3 er weer op..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten