Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 18 augustus 2013

Vakantie Florida: Bush Gardens, Tampa


Een uurtje rijden vanaf Orlando ligt Bush Gardens te Tampa. Een uniek themapark en tegelijkertijd een van de beste dierentuinen van Amerika. Het park is een reconstructie van het leven in koloniaal Afrika.

 
Het park is onderverdeeld in onder meer Morocco, Stanleyville, Congo, Timbuktu en Jungala. 


 
 
Heel erg leuk is de "Congo River Rapids". Je wordt niet alleen nat van het opspattende water, maar vanuit de kant kunnen de mensen door het inwerpen van muntjes waterkanonnen bedienen om je nat te spuiten. En de schrikreactie is dan natuurlijk super leuk.  
 
Ook hier weer een aantal enge achtbanen, ook die waar je onder de baan hangt! In de Sheikra zit je met z'n achten naast elkaar en blijf je even hangen voordat je loodrecht naar beneden valt. 
 

 Heerlijk genieten van het uitzicht; hier bij de giraffen
 
 Meerkat
 
Ondanks de vele parken die we hiervoor al bezocht hadden is elk park toch weer heel anders en daarom raak je nooit uitgekeken. Met hieronder nog een paar leuke foto's om een impressie van het park te krijgen eindig ik deze blog.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten