Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 17 augustus 2013

Vakantie Disneyworld: Animal KingdomOver dit park verschillen de meningen, maar ik vond het super leuk. Al jarenlang niet meer in een dierentuin geweest (uitgezonderd de dierentuin thuis) dus ik kon alleen al genieten van de olifanten, tijgers, giraffen enzovoort.
Van de attracties vond ik “Dinosaur”erg goed. In deze rit stap je in een mobiele simulator die al schokkend en slingered hongerige, vleesetende dinosauriërs tracht te ontlopen of juist te vangen. De rit speelt zich grotendeels in het donker af.

Kippenvel verder bij het “Festival of the Lion King”, vooral bij het horen van de bekende nummers zoals “Can’t you feel the love tonight”.Laura vond de “Expedition Evertest- Legend of the Forbidden Mountain” heel erg gaaf. Door de Himalaya maak je ook nog eens een draai en ga je op eens achterstevoren in deze wilde achtbaan.  Dat is maar goed ook, want de baan houdt opeens op denk je.


 
Ondanks de grootte van het park is het goed te doen om het in één dag te zien. Het is ook iets rustiger dan de andere parken, waardoor je wat relaxter loopt. Het was een heerlijke dag. 


 
 
Volgende blog: Wet 'n Wild !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten