Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 16 augustus 2013

Vakantie Disneyworld: Hollywood Studios

 
 
The Great Movie Ride, Twilight Zone Tower of Terror, Rock'n roller Coaster Starring Aerosmith, Indiana Jones Epic Stunt Spectacular enzovoort, enzovoort. Waauw, wat valt er ontzettend veel in dit Disney Park te beleven. Te veel, want je moet echt haasten om alles te kunnen zien!
 


Het hele park is in Hollywood stijl opgericht/aangekleed. Prachtig oude gevels en auto's van vroeger nemen je mee in ver verlogen tijden. Het is alleen al een must om hier door heen te lopen. In de Twilight Zone Tower of Terror maak je een vrije val over 13 verdiepingen naar beneden (brrr... mij niet gezien; maar Sandro en de kinderen hebben genoten) en in de achtbaan van Aerosmith bereik je onder het genot van Rockmuziek een snelheid van 100 km p/uur in 3 seconden en ga je ook nog eens door kurkentrekkers.

Twilight Zone Tower of Terror
 

Indiana Jones
 

Heel spectaculair zijn verder de Studio Backlot Tour en de "Lights, Motors, Action Extreme Stunt Show". Ik zal geen geheimen verklappen, maar na afloop snap je een beetje hoe ze stunts uit halen in de films. De dag is eigenlijk veel te kort om het hele park ineens te zien en de laatste vakantiedag zijn we dan ook met ons park hopper kaartje terug gegaan naar dit park.

 Nagebootste New Yorkse straten in Hollywood Studios Park


Lights, Motors, Action Extreme Stunt Show: heel gaaf!!!!
 
 The Hollywood Brown Derbey
 
 
S Avonds hebben we in het park zelf gegeten bij "The Hollywood Brown Derbey" (ja, waar in het echt vroeger alle Hollywood sterren kwamen). Een chique à la carte restaurant, waar je na het nuttigen van een 3 gangen menu een priority plaats krijgt voor de Fantasmic show. Deze show is fenomenaal en is een combinatie van muziek, lasershows, waterprojecten en animaties. de choreografie loopt perfect synchroon met de muziek, het vuurwerk en de belichting. Echt geweldig. Genieten, genieten, genieten......ik wil terug!!!!
 
Fantasmic avondshow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten