Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 15 november 2013

Aankomst nicht Daniëlle en tante Nelly op ArubaWoensdag 6 november 2013 was het dan zover: familiebezoek uit Helmond. Maar eerst even terug naar hoe het begon. Stiekem hadden de dames namelijk al veel eerder plannen gemaakt en gespaard om onze kant op te komen, alleen wisten wij daar niets van. Toen Daniëlle mij op Facebook een berichtje stuurde om te peilen of we het leuk zouden vinden als ze "eens" langs zouden komen was mijn antwoord dan ook: JAAAA, SUPER. Maar dacht ik erbij: dat zal nog wel even duren.

 Schiphol: KL 0767 staat klaar voor vertrek
 
 Bewolking boven Nederlandse bodem
 
De verassing was dan ook zeer groot, toen er meteen spijkers met koppen werden geslagen en er binnen 24 uur geboekt werd. Waauw: de eerste van de familie buiten mijn ouders om die naar Aruba komen. Dat is toch wel heel bijzonder.

Daarna was het even in de agenda checken of Sandro geen dienst had en konden we de datum prikken. De 3 weekjes die daarop volgden was het flink aftellen, want we konden niet wachten totdat ze kwamen. Snel nog even de bank opnieuw laten bekleden, die inmiddels door de felle zon een gat had gekregen en alles netjes schoongemaakt en opgeruimd en voila: klaar voor ontvangst! 
 De eerste avond hebben we geproost en gezellig bijgekletst, waarbij de kinderen heerlijk verwend waren met een leuke verassing. We wisten toen nog niet dat er nog vele verassingen zouden volgen, want Daniëlle en tante Nelly hadden nog heel wat voor ons in petto.


De kinderen van Daniëlle (Thijmen en Marnix) hadden beide iets voor Laura en Angelo geschreven. Echt super leuk. Moe maar voldaan is ons bezoek na een lange vlucht gaan slapen. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten