Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 november 2013

Bezoek Daniëlle en tante Nelly dag 3: zaterdag 09 november 2013


Wat zo leuk was aan ons bezoek, was de belangstelling om te zien hoe we leven en wat onze kinderen allemaal doen. Daniëlle en tante Nelly zijn enthousiast meegegaan naar de zeilles van Angelo om te kijken hoe het er hier aan toe gaat. Ook hebben ze kennis gemaakt met mijn schoonouders op eigen initiatief en pronken er nu Delfsblauwe pannenlappen in de keuken van Lucia.


Na de zeilles was het 's middags tijd om de ruige Noordkust te gaan verkennen met Sandro's auto, die net wat hoger op de weg ligt dan mijn auto, waardoor je overal makkelijker komt.

We hebben allemaal heerlijk genoten van het uitzicht, de woeste golven en af en toe zijn we uitgestapt om even lekker te relaxen, foto's te maken en nog beter van het uitzicht te kunnen genieten. 
Daarna was het tijd voor nationaal park Arikok; een van de mooiste plekjes op Aruba. We zijn in de grotten geweest en hebben de duinen bij Boca Prins bezocht. Ook zijn we de Jamanota opgereden en hebben we het fantastische uitzicht bij Dos Playa niet overgeslagen. De tijd vloog voorbij. 
 Arikok, in de grotten
 
 

Lol op de achterbank
 


Ook wij zelf hebben genoten van deze dag, want in het dagelijkse leven is er niet altijd tijd om het park in te gaan.

  
Tegen schemertijd moesten we Laura alweer ophalen, die bij de manege was. Daar kwamen Daniëlle en tante Nelly nog een Boa tegen, die midden op de weg lag. Ja, ook die komen op Aruba voor!


 
De dag werd afgesloten met een bezoek aan de schoonfamilie, die daarna ook nog meegingen naar Café Tropical in de stad, waar we heerlijk genoten van coctails en een Arubaans bandje. Wanneer komen jullie weer terug Daniëlle en tante Nelly?

Mijn lieve schoonouders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten