Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 17 november 2013

Bezoek Daniëlle en tante Nelly Aruba dag 1 donderdag: middagDe eerste bezoekdag van Daniëlle en tante Nelly was Sandro lekker vroeg van zijn werk thuis gekomen om hun Conchi te laten zien. Conchi is een natuurlijke "pool" tussen de rotsen, waar je heerlijk kunt zwemmen.Natuurlijk zijn we via Rancho Daimari gelopen, zodat we langs de mooiste baai van Aruba kwamen, namelijk "Boca Keto". Deze baai doet zijn naam echter geen recht want het is er allerminst rustig. Althans niet de zee, want het water klotst hier hard tegen de rotsen en de kust. Echt een natuurwonder, maar voor de rest een oase van rust en een super mooi plekje.We blijven het zeggen dat deze wandeling dubbel en dwars de moeite waard is om te maken.
Je kunt namelijk ook met de auto bij Conchi komen, maar dan mis je deze mooie baai. De wandeling komt eerst door een duingebied, wat alleen al erg mooi is. Zoals ik al eerder schreef kom je ook vaak loslopende geiten of ezels tegen.

Even heerlijk van het uitzicht genieten bij Boca Keto
 


Daniëlle is vervolgens samen met de kids en Sandro doorgelopen naar Conchi, ofwel "the Natural Pool", waar ze heerlijk gezwommen hebben. Intussen heb ik gezellig bij Boca Keto met tante Nelly bijgekletst.
 

Natuurlijk s avonds lekker afgesloten met een dinertje thuis: lekkere pasta. En ons bezoek had weer van allerlei verassingen in petto; onder andere een postduifje vanuit Nederland en Zeeuwse roomboterbabbelaars van neef Hans en Ria. Geweldig! Wat hebben we het toch heerlijk samen!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten