Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 1 november 2013

Bezoek papa herfstvakantie 2013

 
Begin oktober was het dan zover: bezoek van papa/opa. Met stralend weer kwam hij aan op Reina Beatrix, een uur voor de verwachte landingstijd. 
 
 
Na een heerlijke nachtrust hebben papa en ik (Sandro moest nog 1 dagje werken en de kinderen nog 1 dagje naar school) de volgende dag een strandwandeling langs de low-rise hotels gemaakt. Het strand is hier lekker breed en het uitzicht prachtig. Natuurlijk na afloop een lekker drankje bij Matthew's, want behalve dat papa het erg warm had was hij ook meteen al verbrand. Even afblussen dus.
  

Wandeling low rise hotels
 Behalve wandelen langs het strand moest er natuurlijk ook avontuur gezocht worden. Via Rancho Daimari zijn we langs de duinen en daarna de ruige kust gelopen naar Boca Keto (vertaald rustige baai). Je komt er kabrito's (geiten) en een divers landschap tegen. Als je langs de kust blijft lopen kom je na ongeveer een kwartier bij Conchi, de prachtige Natural Pool. Vroeger zag je op deze wandelroute bijna niemand lopen, maar inmiddels hebben meer mensen deze wandeling ontdekt.Ruige Noordkust
 
De dagen dat papa er was, was het erg warm en bij de tweede wandeling ging opa uiteindelijk overstag en werd de lange broek voor een korte omgeruild. Uiteraard moesten de kinderen weer heel erg lachen om de wel erg witte benen, net als vorig bezoek. Maar hij ging tenminste uit, want meestal blijft hij met een lange broek aan gedurende de vakantie.

Vriendin van Laura mee met een van de wandelingen
  

Verder hebben we het nieuwe wandelpad bij het Lineair Park gelopen en zijn we heerlijk uit eten geweest. De enerlaatste avond trakteerde papa op een afscheiddinertje.

Papa bij het nieuwe Aruba logo, Lineair Park
 

Etentje bij Blossems
 Bij Tierra del Sol
 

Tenslotte hebben we ook nog het "Bon Bini festival" bezocht, waar je de muziek en cultuur van Aruba proeft. Een ontzettend gezellige avond.

 Buccuti; luxe resort waar alleen volwassenen worden toegelaten
 
 
En zo vlogen de 10 dagen als een speer voorbij en stonden we weer afscheid te nemen op het vliegveld. Nooit leuk, maar wel weer met het vooruitzicht dat we volgende week wederom bezoek krijgen uit Nederland!  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten