Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 22 november 2013

Bezoek Daniëlle en tante Nelly Aruba: dag 2 vrijdag: middag

 

Na de heerlijke snorkelochtend (zie vorige blog) was het tijd om even lekker de stad in te gaan met ons bezoek.
Natuurlijk moest er ook een Arubaanse "batido" geproefd worden: een heerlijk sapje van vers fruit, ter plekke vers bereid. Voor het geval sinterklaas dit leest: een batido machine staat nog op mijn verlanglijstje, ha ha.


Batido kraam in de stad
 

Historische gebouwen, waar het museum van Aruba in huist, Oranjestad
 

 Fort Zoutman
 
 
's Avonds hebben we Daniëlle en tante Nelly getrakteerd op een heerlijk etentje bij een van onze favoriete restaurants, namelijk: Barefoot. Op Aruba heb je vele restaurants pal aan het strand, maar hier is ook de bediening super goed. De eigenaar komt altijd even een praatje maken en je bent hier nog echt gast. Zoals ik laatst in een tijdschrift las: als de gast om drinken vraagt ben je al te laat. Dat zal hier zeker niet gebeuren. Je wordt hier echt in de watten gelegd.
 

 Laura aan het genieten
 


De vrijdagavond, inclusief mooie zonsondergang, was het einde van een heerlijke dag en begin van het weekend. We leven maar één keer, dus het was genieten, zeker met ons bezoek erbij.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten