Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 20 november 2013

Bezoek Daniëlle en tante Nelly Aruba dag 2: vrijdag ochtend

 
Op vrijdagochtend stond er een snorkel catamarantocht met lunch op het programma. We hadden geboekt bij The Palm Tours en we kregen inclusief de gasten, alles voor locaal tarief.
 

Het bedrag wat je betaalt (iets meer dan honderd Arubaanse gulden) is de trip dubbel en dwars waard. Alle snorkelspullen, snacks, lunch en drankjes zijn inclusief en onbeperkt. Bovendien heb je een prachtig zicht langs de kust van Aruba.

Tante Nelly aan het genieten van haar coctail
 


Wie denkt dat het één groot zuipfestijn is heeft het mis. De drankjes zijn zwaar vermengd met water en het gaat om het snorkelen. De boot stopt om een 3 tal plekken. Als eerste bij het Antilla scheepswrak.


Voor mij zelf was het al enige tijd geleden dat ik gesnorkeld had en toen ik hoorde dat de diepte bij de eerste stop 60 feet was, werd het even stil. Gelukkig wist Daniëlle mij over te halen en zijn we samen heerlijk gaan snorkelen.De tweede stop was bij Malmok, waar we een half uur bleven liggen. Je kon of lekker zonnen op de boot, of gaan snorkelen. Daan en ik gingen snorkelen en tante Nelly genoot heerlijk van het zicht en het ochtendzonnetje op de boot.
 
Na de laatste stop was het tijd voor een lunch; en niet zomaar een: geen saaie broodjes met kaas maar Caesar Salad, aros compoyo (gekruide rijst) en aangevuld met naar keuze vis of kip. Snorkelen maakt hongerig, dus we hebben heerlijk gesmuld. 
Verbrand, met het buikje vol en helemaal voldaan verlieten we rond de klok van een de boot en konden we zeggen: missie geslaagd!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten