Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 12 juli 2014

Bezoek papa Aruba zomer 2014: Aankomst en Off road Jeep tour


Zondag was het dan zover: papa/opa Weijnen kwam aan op Reina Beatrix airport. Wat een heerlijk begin van de zomervakantie!


De eerste dag hebben we een strandwandeling langs de low rise hotels gemaakt en hebben papa's benen de zon geproefd.

De volgende dag hebben we Angelo's prijs opgehaald die hij had gewonnen met een voetbalwedstrijd. Super trots was hij.De tweede dag hebben we de toerist uitgehangen en de tram genomen in de binnenstad. 


Op Plaza Mundial kon je goed de voetbalsfeer proeven. Helaas verloor Nederland de dag er op de halve finale, maar toch hebben we het erg gezellig gehad op de bank met onze oranje shirtjes en voor papa een koud pilsje. 

Bezoek Oranjestad


De klapper kwam de derde dag, toen we een off road safari hebben gemaakt met de Palm Tours. Als local kun je deze tour boeken voor locale prijs. Voor ons gezin trouwens de eerste keer dat we deze tocht hebben gedaan.


De tour begint meteen al spectaculair door over steile hellingen en ruige zandwegen met keien naar de Natural Pool (Conchi) te rijden. Je zit met z'n achten in een jeep en het is een sfeertje van jewelste. Super gezellig en je vliegt af en toe bijna de jeep uit, door de rij capriolen van de chauffeurs, met wie je altijd kunt lachen.Zeker met Amerikaanse toeristen aan boord kun je erg lachen. Die zijn nogal luidruchtig en allemaal vonden ze de tocht " awesome". Natuurlijk ontbreken snacks en soft niet aan boord, dus aan alles wordt gedacht. 


Alvast in oranje stemming voor de wedstrijd van die avondIk raad de tocht echt voor iedereen aan (ook voor locals). Je komt nu eenmaal op plaatsen waar je met een gewone auto het niet waagt te rijden en ook de highlights van Aruba als Natural Bridge, Bushiribana, Alto Vista en California Lighthouse worden niet overgeslagen.
Ook nog van de chauffeur een leuke tip gekregen, namelijk " Black Stone Beach" , waarover in de volgende blog meer.
Omgeving Natural PoolVakantie van papa op Aruba is altijd veel wandelen en zien, dus u vraagt en wij draaien. En nog leuk ook. Volgende blog: de onbekende maar zeer mooie Black Stone Beach.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten