Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 13 juli 2014

Van Plantage Prins naar Aloe plantage en Fontein


Na een gezellige gourmet avond hebben we de volgende dag een wandeling gemaakt in het National Park Arikok van Plantage Prins naar de Aloë Plantage. 

 Overal in het park lopen geiten (hier op de heuvel)Eenmaal aangekomen bij de Aloë plantage zie je nog de restanten van een oud Arubaans huisje en een oven. Oven


Het lijkt me een heerlijk gevoel zo in de vrije natuur geleefd te hebben. Heerlijk in de wind!


 Aloë planten


De aloë plantage is makkelijk te vinden door in Arikok het bord te volgen van Plantage Prins en vanuit daar neem je het rechter wandelpad.Van veraf zie je het witte huisje al iets verder naar boven liggen, dus je loopt er zo naar toe.


 Ook Angelo vond het allemaal erg interessant


Het enige nadeel is dat het toch wel erg heet is met lopen in tegenstelling tot het wandelen aan de Noordkust. Ga dus nooit zonder water/drinken!Op de terugweg nog even langs de Fontein grot, die aan de zijkant een zoet water bron heeft en uit komt op een oud vervallen huis, dat overigens te koop staat: vet uitzicht, maar heeft wel een opknapbeurt nodig!

We eindigden met een lunch bij het Boca Prins restaurant. Vergeet als local niet om de florin kaart te vragen; dat scheelt enorm.

Lunch bij Boca Prins: altijd leuk en mooi uitzicht

 Fotootje tijdens wandeling Malmok, de dag ervoorGeen opmerkingen:

Een reactie posten