Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 15 juli 2014

Aruba Aloë Factory & MuseumMaandag hebben we een bezoek gebracht aan de Aloë fabriek. In een zeer korte, maar interessante rondleiding (dame die uitleg gaf vloog er door heen en struikelde bijna over haar eigen woorden), kregen we het proces te zien van het verwerken van de plant naar cosmetische producten. Vroeger werd de aloë voornamelijk als laxeermiddel gebruikt, maar tegenwoordig biedt het product aftrek in de vorm van zonnecrème, dagcrème, bodylotion, shampoo en als burn balm. Zoals de fabriek er vroeger uit zagOp de foto hierboven zie je een traditionele aloë oven, zoals je die ook in de vorige blog op de foto zag bij de aloë plantage in Park Arikok.In de winkel, waarin je marketing gericht beland na afloop van de rondleiding, vind je allerlei aloë producten.
 Aloë veld
s Avonds hadden we met Sandro's moeder afgesproken bij Passions on the beach, zodat de wederzijdse familie elkaar weer kon zien. Helaas kon Wim er niet bij zijn omdat zijn tanden getrokken zijn, maar hij nog in afwachting is van....Vandaag nog even gelopen in Lineair Park. Warm in de zon, maar daarna heerlijke afkoeling op het terras bij Cilo. Morgen alweer de laatste dag van papa op Aruba. De tijd is voorbij gevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten